9 Kasım 2012 Cuma

Google Chrome Nedir?

Öncelikle Google Chrome İnternet tarayıcısı nedir diye soracak olursanız size Google tarafından cevap verelim, Google Chrome web sitelerini ve uygulamaları ışık hızında çalıştırır. Kendinize göre özel olarak tasarlayabileceğiniz Google Chrome internet tarayıcısı oldukça kullanışlı ve hızlı bir web tarayıcısıdır. Özelleştirebilir modülleriyle kullanımınıza göre dilediğiniz şekillendirebilirsiniz. Kendinize özel Google Chrome tarayıcı oluşturmak için Google Chrome Web Mağazasını ziyaret edin.
Kullanımlarınıza göre veya kendi kişisel zevklerinize uygun olarak tema seçeneklerini kullanabilirsiniz. Gözlerinize uygun bir tema seçin ve daha sonra istediğiniz gibi ek kullanım olarak uygulamalar ekleyin;
Nerede olursanız olun bilgisayarınızdaki Google Chrome web tarayıcınıza erişin. Chrome ile oturum açtıktan sonra farklı bilgisayarlarda olsanız bile bağlandığınız bilgisayardan kullanıcı adı ve şifrenizi girdikten sonra sürekli kullandığınız bilgisayardaki tüm uygulamaları ve temaları kullanmaya devam edebilirsiniz. Her defasında farklı yazılımlar yüklemek, temaları tekrardan kurmak, uygulamaları saatlerce aramak zorunda kalmazsınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder